Forma-1 Kanadai Nagydíj

Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.


Pin On Formula 1 Racers

Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

2 days agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése.

Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. Az időmérő előtti utolsó gyakorlás hűvös.

Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5. A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj dobogósai b-j. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n.

Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. Csütörtöki arcát mutatta az időjárás a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem.

Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9.

Carlos Sainz spanyol Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Lewis Hamilton brit Mercedes 3 Nyomtam ami a csövön kifért nem hagytam felesleges centiket a falak mellett. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. 1 day agoF1 Hírek Forma1. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól.

A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre.

1 day ago1931 - F1. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Price XPB Images. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek.

Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány.

A montreali aszfaltcsík ugyan ezúttal nem úszott víz alatt de így is bőséges mennyiségű csapadék hullott a pályára helyi idő szerint szombat reggel óta. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Kanadai Nagydíj rajtrács.

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. 1 day agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel.

Versenyzők és csapatok helyezései. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. Próbáltam megelőzni Maxot mondta karrierje ötödik második helyét követően Sainz.

Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült.

Ez az esemény véget ért.


Pin On Forma 1 2016


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel