GYORSKORCSOLYA

Dél-Koreában már a politika szintjére emelkedett hogy a pekingi téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya döntőjében több részrehajló döntés született. Február 05 szombat 1446 MTI.


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Speed Skates Pyeongchang 2018 Winter Olympics

1233 A A.

. Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot. Olimpiai bajnokként maradt le a pekingi játékokról s bár egyelőre nincs túl sok kedve a korcsolyázáshoz Burján Csaba még nem fejezi be a pályafutását. Bronzérmet nyert a Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Jászapáti Petra Kónya Zsófia összeállítású magyar rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó a pekingi téli olimpián.

Még senki sem szólt hozzá. A rövidpályás gyorskorcsolya küzdelmei hétfőn folytatódnak amikor is a női 500 és a férfi 1000 méter küzdelmeit rendezik a negyeddöntőtől kezdve előbbiben Jászapáti utóbbiban mindhárom férfi induló érdekelt lesz. MTI infodehirhu Közzétéve.

Nagy Konrádnak az 1500 méter sem sikerült. Szóljon hozzá Ön is. A dobogós csapat tagja Krueger John-Henry is aki a negyeddöntőben.

Legyen Ön az első. PersonPropeller access_timetegnap 1420 comment1 hozzászólás. Bár egyelőre nincs túl sok kedve a korcsolyázáshoz még nem fejezi be a pályafutását Burján.

így készül Peking a téli olimpiára Csak a. Bronzérmet szerzett a Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Jászapáti Petra Kónya Zsófia összeállítású rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó a szám szombati 2000 méteres döntőjében a pekingi téli olimpián. Piros betűs ünnepnapként szerepel a naptárban miután 2018-ban a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-váltó aznap nyert meg.

Buborék három hetes karantén és kizárólag kínai nézők. Liu Shaoang a hétvégén csatlakozhat a magyar csapathoz Pekingben Bánhidi Ákos a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edző-menedzsere reményei szerint Liu Shaoang legkésőbb vasárnap csapattársai után utazhat a jövő pénteken kezdődő pekingi téli olimpiára. Budapest - Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Krueger John-Henry és Jászapáti Petra mellett Nógrádi Bence Varnyú Alex és Kónya Zsófia került be a februári pekingi olimpián szereplő magyar rövidpályás.

Az egyetlen magyar induló Nagy Konrád a pénteki 1000 méterhez hasonlóan vasárnap 1500 méteren is utolsó lett a 19 fős mezőnyben a hollandiai Heerenveenben zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokságon közölte az MTI. Az elődöntőjében a negyedik lett így a B döntőben szerepel majd vasárnap a címvédő magyar rövidályás gyorskorcsolya-váltó a férfiaknál. Kezdett kicsit sok lenni a csalódás Burján Csaba.

Nem elég hogy a tavalyi nyári olimpia gyakorlatilag az érdektelenség homályába veszett soha ilyen alacsony nem volt az. Peking 2022 - Bronzérmes a rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó. Az aranyérmet Kína nyerte meg Olaszország ezüstérmes Kanadát kizárták.


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games


Pin On Sport


Speed Skater Shaolin Sandor Liu Of Hungary Cheers As He Wins Gold In 2018 Winter Olympic Games Shaolin Relay Races


Pin On Hungary


Liu Shaoang Liu Shaolin Sandor Hu 선수 남자 일정


Short Track Gyorskorcsolya Sports Photography Sport Photography World Athletics


Pin On Magyarok


Sochi 2014 Day 4 Short Track Men S 1500 M Heats Olympics Winter Olympics Olympic Games


Pin On Magyarok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel